perjantai 21. marraskuuta 2014

Jouluista askartelua, Floristiikkatalon joulu

Viikko on ollut kiireistä aikaa koulussa, sillä olemme koko viikon rakentaneet koulun joulunäyttelyä. Tapahtuma on jokavuotinen ja joka vuosi on oma teemansa. Luvassa on paljon nähtävää ja ihasteltavaa, joten ei kannata jättää tulematta! Joulunäyttelyyn pääsy on ilmaista ja myymälästä löytyy paljon kaikenlaisia opiskelijoiden omatekemiä myyntitöitä, mm. ihania jouluisia istutuksia.

Tänä vuonna oli meidän luokkamme vuoro suunnitella "elämyshuoneen" sisältö joulunäyttelyyn. Luokka jaettiin ryhmiin ja jokainen ryhmä sai tehtäväkseen loihtia huoneeseen teeman mukaista katseltavaa. Suunnittelu jo itsessään oli vaikeaa ja aikaavievää, kuten myös toteutuskin, mutta vaikka välillä tuntui aika loppuvan kesken, silti saimme kaikki työmme valmiiksi ja valmista työtä on aina ilo katsella, varsinkin kun tuntee ylittäneensä itsensä ja omat taitonsa tässä vaiheessa opiskelua!

Suunnittelu aloitettiin jo jokunen viikko sitten. Ensin täytyi hahmottaa mitä kaikkea teeman mukaista voisi lähteä toteuttamaan. Kun suunnittelu eteni oli aika valita sopivia kasveja ja miettiä niiden sijoittamista lopulliseen työhön. Minun ryhmäni työ on aika massiivinen, eikä meillä onneksi ollut sen kanssa mitään ylitsepääsemättömän suuria ongelmia, varsinkaan kun saimme apua muilta ryhmiltä. Kasvien istutus ja muun rekvisiitan askartelu paikalleen vei meiltä peräti 3-4 päivää aikaa, mutta nyt voimme hengähtää helpotuksesta ja odottaa vierailijoiden mielipidettä työstämme. :)


Tässä pientä esimakua tämän vuoden Floristiikkatalon joulunäyttelystä:






Minun ryhmäni tekemä työ!














Minun tekemiäni istutuksia, jouluruusuja sammaleessa :)

Turun Sanomien tekemä video Floristiikkatalon joulunäyttelystä ja sen rakentamisesta: 


TÄSSÄ KUTSU KOULUMME JOULUNÄYTTELYYN:




TERVETULOA KAIKKI!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti